Zase o jídle / Indian food

Nedávno se mi podařil kulinářský kousek a já víceméně prvně v životě vařila indické jídlo. S úspěchem. Kurma se zelenym kari, kurma na sušených rajčatech, kuřecí na karotce s medem a salát se špenátem, rukolou a cherry rajčátky… Mám z toho takovou radost, že se musím podělit o jeden z receptů, který je tak jednoduchý, že se člověku ani nechce věřit:

I had my almost first experience with cooking indian food couple of weeks ago. And I think I managed to cook somethingwhat  tasted realistic:) Korma with green curry, korma on dried tomatoes, chicken with carrot and honey and salad with spinach, rucola and cherry tomatoes. I was so happy about the result so I have to share this recipe with you! It is so easy, you wouldn’t believe!

Mrkev, nakrájenou na cca pěticentimetrové slabé proužky, zprudka osmahnete na olivovém oleji, přidáte kuřecí maso, zaprášíte kari, osolíte. Pak  je potřeba přidat asi polévkovou lžíci medu, zalít deckou červeného vína. K tomu rýži a už je to. Hurá:)

Carrot (sliced on thin pieces, about 5 cm long) fry quickly on olive oil, then add chicken meat, curry, salt. Then serving spoon of honey, about a gill of red wine and after 5 minutes you can serve it! With rice…

Po pár dnech jsem si navíc koupila tuhle krásnou a hlavně polopatickou knížku, takže už brzy budu mistr;)

After few days I have bought this beautiful and „step by step“ book, so soon I will be master of cooking indian food!:)

Vlastnosti: , ,

Napsat komentář

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

WordPress.com Logo

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Log Out / Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Log Out / Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Log Out / Změnit )

Google+ photo

Komentujete pomocí vašeho Google+ účtu. Log Out / Změnit )

Připojování k %s


%d bloggers like this: